RCR

Restaurante Les Cols . Olot


RCR . Fotos: © Hisao Suzuki . © Josep Oliva . + les cols . arquitectura viva

Evocar el passat. Reunir-se a l’exterior, prop d’una font, sota l’ombra d’una arbreda, l’àpat familiar al camp, l’aplec en plena natura.

























Evocar la vida a l’aire lliure. Asseure’s sota el cel per menjar, envoltats d’aire, d’arbres, de visuals, sense perdre el misteri que guarda el recinte, de formar part d’un lloc, el mas Les Cols.
Evocar l’art culinari. Sobre un suport neutre, gairebé inexistent de mobiliari, llueixen els colors, els sabors, les textures diferents, una acurada i laboriosa preparació per al plaer d’unes hores.
Evocar l’essencialitat. La pedra que s’extreu torna al lloc en forma de murs, talussos i paviments. Els tubs d’acer se sostenen i ens donen la forma de l’umbracle, i la membrana transparent ens protegeix del sol i de la pluja.
Evocar el futur. On les imatges virtuals i les imatges reals es confonen. Sorgeix d’aquest lloc, però les respostes són universals. Respostes contemporànies i sostenibles. Evocar el temps. Apreciar el transcurs de les hores, el sol, els núvols, la pluja, la foscor, la lluna. Tornar a sentir aspectes de la natura que es donaven per oblidats.


1 comentarios :

2 de julio de 2013, 2:51 Franja dijo...

Excelente diseño, idea genial... muy creativo, en todos mis años como arquitecto no había visto algo semejante...

Los felicito...
Arq. Francisco J. Serrano

Publicar un comentario