architecten de vylder vinck taillieu

Woning Scheeplos . Gent


architecten de vylder vinck taillieu . photos: © Filip Dujardin . + VAi

Een kleine arbeiderswoning vroeg om de typische upgrade van keuken en badkamer, en extra leefruimte in de richting van de tuin; de bestaande achterbouw werd door de vylder vinck taillieu simpelweg afgebroken en nagenoeg opnieuw opgebouwd. Zij het met de verborgen agenda van de ontwerper. Achter het huis sluiten twee nieuwe volumes op elkaar aan, in rode baksteen en elk met een zadeldak. Het ene volume leunt tegen de buur aan, het tweede staat in het midden van het perceel.








Gemeente: Gent
Land: België
Datum oplevering: 2013
Ontwerpers: architecten de vylder vinck taillieu;
medewerkers Dawid Strebicki, Sander Rutgers, Sebastian Skovsted.
Architect:de vylder vinck taillieu
Studiebureau: stabiliteit: Arthur De Roover
Aannemer: bouwonderneming Verfaillie bvba
Type gebouw: Single house
Plannen: Woning Scheeplos - advvt - inplanting , Woning Scheeplos - advvt - grondplan gelijkvloers , Woning Scheeplos - advvt - snede
Oppervlakte:
199 m²


0 comentarios :

Publicar un comentario en la entrada