Hiroyuki Shinozaki Architects

House K . Tokyo


Hiroyuki Shinozaki Architects . photos: © Kai Nakamura . + archdaily

It is a duplex house in quiet residential area.













The space is not divided by those families but is consisted of living space and its supporting space for both families all together. Those two different spaces are connected by corridor which gives an impression of outdoor space.
1.8m wide and 9m highwoodenspace by small beams and plywood necessarily make wall and floor for kitchen, bathroom and closet.
On the other hand, living space such as living room, dining room and bedroom are roughly collected in a concrete box. On the slender site, two families live and interacted by coming and going along the long corridor.


0 comentarios :

Publicar un comentario en la entrada