Aires Mateus Associados

Casa Barreira Antunes . Grândola


Aires Mateus Associados . photos: © Fernando Guerra / FG+SG . + archilovers

The program includes four houses and a water tank. The water tank will be a square of whitewashed plaster where a pool is found and a line draws the shower. The placement of the several houses will be decided by each owner. The first house is a square. The living room is disposed around a courtyard that provides indirect lighting. Secondary compartments inhabit the interior of thick walls that form the central living room. These areas, compressed by a lifted ground and a lowered ceiling, become spaces which group to limit and define the “exterior volume,” emphasizing it as the main space of the house.















0 comentarios :

Publicar un comentario en la entrada