ALTS Design Office

Azuchi House . Shiga Prefecture

ALTS Design Office . + archdaily

“It seem to be small space, but which cause to feel big.”

“It seem to closed space, but which is opened to other space.”
“It seem to be internal space, but which makes you feel being external space.”

We have tried to include such as conflicting sensations, and create various and rich spaces. So we considered that “Make a ‘house’ in a house”.
First, we designed inside liberating space like outside. Next, we designed a BOX (‘house ‘) enclose only the required privacy features in the house.
Thereby, small ‘house’ with different levels are appeared in the inside space, and which create a new space rich and diverse. These new spaces gently connect family relationship and make the boundaries vague.

Design Team: Sumiou Mizumoto, Yoshitaka Kuga

0 comentarios :

Publicar un comentario en la entrada