POLYFORM

Lund Farm Nursery


POLYFORM


Visionen for Lund Gård Børnehave er at sammenflette natur, fællesskab og kreativitet. Dette opnås gennem en organisering af børnehavens forskellige funktioner. Lund Gård Børnehave har et stærkt, centralt fællesrum, hvorfra der er koblet 7 ‘længer’ med hver sin funktion. På den måde skabes et overskueligt hus, hvor samtlige rum har tæt kontakt til den omkringliggende natur og fællesskabet i midten. Den unikke udformning af huset er desuden med til at forstærke et attraktivt udeliv året rundt, da husets mange ”lommer” sikrer, at man altid kan finde sol eller læ på legepladsen.


Ved at sammensætte 7 traditionelle længer på utraditionel vis har vi skabt et helt unikt fællesrum, som både afspejler kreativitet, fællesskab og tæt kontakt til naturen. Dette arkitektoniske koncept er et levende bevis på, at det er muligt at skabe unikke rum selv med enkel formgivning og velkendte materialer.


Udbyttet af den utraditionelle organisering af Lund Gård Børnehave er maksimal funktionalitet og børnevenlige rumligheder. Herudover er gevinsten af det utraditionelle design en moderne institution, som både indpasser sig i omgivelserne samt til kravene om energirigtig bebyggelse. Lund Gård Børnehave er en nutidig institution, hvor børnene inspireres til livet på daglig basis.0 comentarios :

Publicar un comentario